+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Volareza - hotel Vranov Recenze

Hodnocení hotelu

94%
Perfektní

dle 25 recenzí

  • Personál

    94%
  • Čistota

    97%
  • Vybavení

    93%
  • Pohodlí

    94%
  • Poměr cena/kvalita

    92%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
  • mladý pár
Seřadit od:
Zobrazit:

LUDMILA

dospělý pár, 3.9.2017

Brno Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • strava vynikající

  • připojení WIFI slabé

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Čenek Resl

skupina přátel, 20.8.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Volareza - hotel Vranov odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za Vaše hodnocení.

Anonym

jednotlivec, 16.7.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Volareza - hotel Vranov odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za Vaše hodnocení.

Jana Pöseltová

rodina s malými dětmi, 16.7.2017

Horní Slavkov Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Líbilo se nám ÚPLNĚ VŠE. Služby, personál, jídlo, poloha u vody. Rádi se k vám vracíme a svou spokojenost šíříme dál mezi svou rodinu a své známé.

  • Není co vytknout

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Volareza - hotel Vranov odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za Vaše hodnocení.

Pavel

skupina přátel, 7.5.2017

Tabor Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 25.9.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 25.9.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 17.7.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Volareza - hotel Vranov odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za Vaše hodnocení.

Anonym

jednotlivec, 17.7.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Volareza - hotel Vranov odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za Vaše hodnocení.

Anonym

dospělý pár, 12.6.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • V hotelu je čisto a převážně příjemní lidé.

  • Nelíbil se mi přístup vedoucího zaměstnance v restauraci (muž), je nepříjemný,protivný, i když jsme se přeptali pouze na drobnost.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Volareza - hotel Vranov odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za Vaše hodnocení.

Alena

skupina přátel, 29.5.2016

Brno Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří Jiráček

dospělý pár, 17.9.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Na pokoji 304 není vpořádku odpad.Záchodová mísa vyluzuje s přestávkami nějaké zvuky,ve dne i v noci.Nevím jak je to možné,ale v míse je jakési proudění vzduchu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martin Růžek

skupina přátel, 13.9.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Markéta

dospělý pár, 16.8.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
82 %
  • Velmi pěkný a čistý hotel.

  • Trošku nás obtěžovalo placení pití k jídlu, každý den pořád dokola.

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Anonym

rodina se staršími dětmi, 21.7.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Volareza - hotel Vranov odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za Vaše hodnocení.

Pavel Zálešák

dospělý pár, 12.7.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Nebyli jsme u Vás poprvé a vždy jsme byli velice spokojeni. Proto i na těch pár dnů nám stálo za to přijet. Děkujeme Zálešákovi

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Volareza - hotel Vranov odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za Vaše hodnocení.

Eva Langrová

rodina s malými dětmi, 6.7.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • hotel je velice pěkný, příjemný personál, čistota, výborná kuchyně, opět se rádi vrátíme

  • není co vytknout

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Volareza - hotel Vranov odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za Vaše hodnocení a budeme se těšit.

Paní

skupina přátel, 3.7.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Perfektní služby,překrásné prostředí.Nádherná dovolená za super cenu!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Volareza - hotel Vranov odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za Vaše hodnocení.

Vítězslav Kopeček

rodina s malými dětmi, 29.6.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %
  • Super snídaně :-) velký vyber všech dobrot :-)

  • Byli jsme ubytování od pátku do pondělí. V neděli jsme chtěli využít masáže, bouzel masérka tam byla az od úterý :-(

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Žahourová -

rodina s malými dětmi, 17.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %
  • Byla jsem zde již loni a myslím, že hotel si zachovává svůj dobrý standard.Vzhledem k tomu, že jsem zde byla s dvěma malými dětmi, velmi kladně hodnotím vybavení herny i malou hernu, umístěnou v restauraci hotelu. Rovněž přístup personálu jak v jídelně, tak i v restauraci je velmi dobrý.

  • Trochu mě překvapil prach na poličce a podle mého názoru ne úplně nejčistší uložení lůžkovin pro přistýlku.Možná by televize měla mít ještě jeden vyloženě dětský program, to pro případ, že počasí se nevyvede.

Personál
9
Služby
9
Čistota
6
Komfort
7
Cena/kvalita
7
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.