+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Volareza - hotel Vranov Отзывы

рейтинг отеля

94%
идеальный

by 25 reviews

  • Персонал

    94%
  • Чистота

    97%
  • Оборудование

    93%
  • Комфорт

    94%
  • Соотношение цена / качество

    92%
Show reviews written by:
  • Другая группа
  • Молодая пара
Сортировать по:
Show:

LUDMILA

Пожилые пары, 3.9.2017

Brno Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • strava vynikající

  • připojení WIFI slabé

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Čenek Resl

Группы друзей, 20.8.2017

Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Volareza - hotel Vranov replied to this review.
Děkujeme za Vaše hodnocení.

Anonym

одинокий путешественник, 16.7.2017

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Volareza - hotel Vranov replied to this review.
Děkujeme za Vaše hodnocení.

Jana Pöseltová

Семья с маленькими детьми, 16.7.2017

Horní Slavkov Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Líbilo se nám ÚPLNĚ VŠE. Služby, personál, jídlo, poloha u vody. Rádi se k vám vracíme a svou spokojenost šíříme dál mezi svou rodinu a své známé.

  • Není co vytknout

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Volareza - hotel Vranov replied to this review.
Děkujeme za Vaše hodnocení.

Pavel

Группы друзей, 7.5.2017

Tabor Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 25.9.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 25.9.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 17.7.2016

Čeština

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Volareza - hotel Vranov replied to this review.
Děkujeme za Vaše hodnocení.

Anonym

одинокий путешественник, 17.7.2016

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Volareza - hotel Vranov replied to this review.
Děkujeme za Vaše hodnocení.

Anonym

Пожилые пары, 12.6.2016

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • V hotelu je čisto a převážně příjemní lidé.

  • Nelíbil se mi přístup vedoucího zaměstnance v restauraci (muž), je nepříjemný,protivný, i když jsme se přeptali pouze na drobnost.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Volareza - hotel Vranov replied to this review.
Děkujeme za Vaše hodnocení.

Alena

Группы друзей, 29.5.2016

Brno Česká republika

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří Jiráček

Пожилые пары, 17.9.2015

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Na pokoji 304 není vpořádku odpad.Záchodová mísa vyluzuje s přestávkami nějaké zvuky,ve dne i v noci.Nevím jak je to možné,ale v míse je jakési proudění vzduchu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martin Růžek

Группы друзей, 13.9.2015

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Markéta

Пожилые пары, 16.8.2015

Čeština

  • Overall rating
82 %
  • Velmi pěkný a čistý hotel.

  • Trošku nás obtěžovalo placení pití k jídlu, každý den pořád dokola.

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Anonym

Семья со взрослыми детьми, 21.7.2015

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Volareza - hotel Vranov replied to this review.
Děkujeme za Vaše hodnocení.

Pavel Zálešák

Пожилые пары, 12.7.2015

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Nebyli jsme u Vás poprvé a vždy jsme byli velice spokojeni. Proto i na těch pár dnů nám stálo za to přijet. Děkujeme Zálešákovi

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Volareza - hotel Vranov replied to this review.
Děkujeme za Vaše hodnocení.

Eva Langrová

Семья с маленькими детьми, 6.7.2015

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • hotel je velice pěkný, příjemný personál, čistota, výborná kuchyně, opět se rádi vrátíme

  • není co vytknout

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Volareza - hotel Vranov replied to this review.
Děkujeme za Vaše hodnocení a budeme se těšit.

Paní

Группы друзей, 3.7.2015

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Perfektní služby,překrásné prostředí.Nádherná dovolená za super cenu!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Volareza - hotel Vranov replied to this review.
Děkujeme za Vaše hodnocení.

Vítězslav Kopeček

Семья с маленькими детьми, 29.6.2015

Čeština

  • Overall rating
90 %
  • Super snídaně :-) velký vyber všech dobrot :-)

  • Byli jsme ubytování od pátku do pondělí. V neděli jsme chtěli využít masáže, bouzel masérka tam byla az od úterý :-(

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Žahourová -

Семья с маленькими детьми, 17.8.2014

Čeština

  • Overall rating
76 %
  • Byla jsem zde již loni a myslím, že hotel si zachovává svůj dobrý standard.Vzhledem k tomu, že jsem zde byla s dvěma malými dětmi, velmi kladně hodnotím vybavení herny i malou hernu, umístěnou v restauraci hotelu. Rovněž přístup personálu jak v jídelně, tak i v restauraci je velmi dobrý.

  • Trochu mě překvapil prach na poličce a podle mého názoru ne úplně nejčistší uložení lůžkovin pro přistýlku.Možná by televize měla mít ještě jeden vyloženě dětský program, to pro případ, že počasí se nevyvede.

Personál
9
Služby
9
Čistota
6
Komfort
7
Cena/kvalita
7
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.