+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Volareza - hotel Vranov Recenze

Hodnocení hotelu

94%
Perfektní

dle 16 hodnocení

  • Personál

    94%
  • Čistota

    96%
  • Vybavení

    93%
  • Pohodlí

    95%
  • Poměr cena/kvalita

    93%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • jednotlivec
  • mladý pár
  • ostatní
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

dospělý pár, 12.6.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100%
  • V hotelu je čisto a převážně příjemní lidé.

  • Nelíbil se mi přístup vedoucího zaměstnance v restauraci (muž), je nepříjemný,protivný, i když jsme se přeptali pouze na drobnost.

Volareza - hotel Vranov odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za Vaše hodnocení.

Alena

skupina přátel, 29.5.2016

Brno Česká republika

  • Celkové hodnocení
96%

(bez textového hodnocení)

Jiří Jiráček

dospělý pár, 17.9.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100%
  • Na pokoji 304 není vpořádku odpad.Záchodová mísa vyluzuje s přestávkami nějaké zvuky,ve dne i v noci.Nevím jak je to možné,ale v míse je jakési proudění vzduchu.

Martin Růžek

skupina přátel, 13.9.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100%

(bez textového hodnocení)

Markéta

dospělý pár, 16.8.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
82%
  • Velmi pěkný a čistý hotel.

  • Trošku nás obtěžovalo placení pití k jídlu, každý den pořád dokola.

Anonym

rodina se staršími dětmi, 21.7.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100%

(bez textového hodnocení)

Volareza - hotel Vranov odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za Vaše hodnocení.

Pavel Zálešák

dospělý pár, 12.7.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100%
  • Nebyli jsme u Vás poprvé a vždy jsme byli velice spokojeni. Proto i na těch pár dnů nám stálo za to přijet. Děkujeme Zálešákovi

Volareza - hotel Vranov odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za Vaše hodnocení.

Eva Langrová

rodina s malými dětmi, 6.7.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100%
  • hotel je velice pěkný, příjemný personál, čistota, výborná kuchyně, opět se rádi vrátíme

  • není co vytknout

Volareza - hotel Vranov odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za Vaše hodnocení a budeme se těšit.

Paní

skupina přátel, 3.7.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100%
  • Perfektní služby,překrásné prostředí.Nádherná dovolená za super cenu!

Volareza - hotel Vranov odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za Vaše hodnocení.

Vítězslav Kopeček

rodina s malými dětmi, 29.6.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
90%
  • Super snídaně :-) velký vyber všech dobrot :-)

  • Byli jsme ubytování od pátku do pondělí. V neděli jsme chtěli využít masáže, bouzel masérka tam byla az od úterý :-(

Žahourová -

rodina s malými dětmi, 17.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
76%
  • Byla jsem zde již loni a myslím, že hotel si zachovává svůj dobrý standard.Vzhledem k tomu, že jsem zde byla s dvěma malými dětmi, velmi kladně hodnotím vybavení herny i malou hernu, umístěnou v restauraci hotelu. Rovněž přístup personálu jak v jídelně, tak i v restauraci je velmi dobrý.

  • Trochu mě překvapil prach na poličce a podle mého názoru ne úplně nejčistší uložení lůžkovin pro přistýlku.Možná by televize měla mít ještě jeden vyloženě dětský program, to pro případ, že počasí se nevyvede.

Pavel

rodina s malými dětmi, 5.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
96%
  • Vše je super jsem velmi spokojen.

Pavel

rodina s malými dětmi, 5.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
96%
  • Jsem velmi spokojen se vším .

  • Dopoledne kdy se pohybovalo po hotelu nejvíc hostů ,blokovaly výtahy pokojské kvůli výměně prádla.

Anonym

rodina s malými dětmi, 3.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
92%
  • Personal v jidelne. Vyborne stravovani. Mile pani uklizecky. Zazemi pro deti (herna, houpacky, skluzavky atd.) Volejbalovy a nohejbalovy kurt.

  • Nedostacujici parkovaci plocha. Nektere recepcni ne prilis ochotne.

Irena Smutná

dospělý pár, 24.7.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
84%
  • Příjemná klidná atmosféra,příjemný personál,dobré jídlo

Anonym

skupina přátel, 23.7.2014

brno Česká republika

  • Celkové hodnocení
94%

(bez textového hodnocení)

WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.